Womens Temple

Gudinnan inom dig 22-23 februari 2020

En helgkurs för dig som vill utforska din feminina kraft och visdom.

Gudinnan inom dig är din högsta aspekt och fulla potential som kvinna. Gudinnan har magiska och helande krafter som du kan koppla in dig på. Hon bejakar livets alla delar och känslor, vilket inkluderar att hålla hjärtat öppet och vara sann mot sig själv och andra.

Hon håller sexualiteten helig vilket innebär att hedra den som en väg till andligt uppvaknande. Under den här helgen arbetar vi med vår feminina och sexuella energi genom kraftfullt energiarbete. Vi går djupt in i meditation och guidad avslappning och landar i våra kroppar och hjärtan. 

Du får ta del av undervisning från Gudinnemedicinen. Vi rör oss till musik, sjunger till trumman och delar med oss till varandra i systerskap. Vi kommer bjuda in och kommunicera med Maria Magdalena och andra Mästarinnor i det här magiska arbetet.

Kurstider: Lördag 10-16 Söndag 10-16 Kurslokal: Womens Tempel Norrgatan 27 c Kostnad: 2000:-

Betalning med swish till 0703-750598 eller direkt till företagskonto 983 670 526-0 (Swedbank 8452-5)

Medtag: Mjuka kläder, egen matsäck och vattenflaska

Anmälan till [email protected]

VÄLKOMMEN HEM TILL DIN KRAFT!

KVINNANS 7 PORTAR

EN DJUPGÅENDE RESA TILL DITT SANNA JAG.

STARTAR PÅ NYTT 7-8 mars 2020 Anmälan snarast!

Den här kursen är uppbyggt som en resa genom de olika nivåer av medvetande dina chakror representerar. I ljuskroppen lagras allt du varit med om både på gott och ont. Vår "karma" finns här, men också vår obegränsade potential....läs mer:

OBS! Dag 1 fokuserar på självhelande och under dag 2 ger vi healing till varandra.. Du kan välja att delta endast dag 1 eller båda.

EXTRA BONUS!. Vid bindande anmälan innan 7 februari ingår en individuell healingsession.

Dessutom ingår en extraträff efter avslutad kurs då vi utforskar vårt utökade chakrasystem med 12 chakror.

KÄNN DIG VARMT VÄLKOMMEN HEM TILL EN HÖGRE MEDVETENHET.

För ytterligare information och anmälan mejla till [email protected]

NYHET! 

PRÄSTINNANS VÄG 21 JUNI 2020 Framflyttad till senare datum.  Ett år av andlig fördjupning och helande som bygger på Maria Magdalenas tradition och undervisning från "Rosens väg"(Way of the Rose). Helande och självkärlek är den innersta kärnan i denna tradition. Det viktigaste vi kan göra för Världen är att hela oss själva. När vi accepterar och älskar oss själva kan vi älska andra villkorslöst och börja vara och stråla det ljus vi är innerst inne. Några viktiga gudinnor/mästarinnor förutom Maria Magdalena på denna resa är, Kuan Yin, Moder Maria, Isis, Ixchel, Vita Buffelkvinnan, mf.l. Du kommer även få möta och lära känna representanter för det gudomligt maskulina, ex. Jesus Kristus, Osiris, Horus mf.l, då en viktig del av undervisningen är det heliga inre bröllopet.

Undervisningen bygger framförallt på guidade meditationer, energiarbete/healingsessioner, initieringar och ceremoniellt arbete.

Som Prästinna är du bevandrad i konsten att använda ljus, ljud, symboler mm. och att förankra ljuset i Moder Jord. Du får lära dig att ta emot/kanalisera energier, helande och information. Du blir förbindelsen mellan himmel och jord. Dina minnen och dolda kunskap väcks till liv.

Då detta är första gången jag håller denna kurs har du möjlighet att gå den till introduktionspris. 8 träffar/år i samklang med det heliga årshjulet.

Din investering för året är endast 8 000:- OBS! Begränsade platser. Så först till kvarn.

Då många kurser idag hålls på nätet ger jag dig här möjligheten och glädjen i att mötas fysiskt i cirkel med andra kvinnor och dela resan med varandra.

Första träffen kostar 1.500:- Efter den här träffen beslutar du om du vill fortsätta året ut.

Preliminära datum är: 21/9, 31/10, 21/12, 1/2, 21/3, 31/4

Plats meddelas senare. Ansökan till [email protected]

LÅT DIN INRE PRÄSTINNA BÖRJA LYSA STARKT OCH KLART.


ANDLIGT FEMININT LEDARSKAP Ny utbildning 

 Startar i september 2020 Mer info kommer snart.