Womens Temple


Tempelgrupp 2021

Kom på introduktion 23/1 kl 10-14. (Anmälan senast 10/1)

Som mänsklighet är vi mitt inne i en stor transformation. Mycket av det gamla ska rensas bort. Det är dags att vakna! Det är dags att välja väg. För över 2000 år sedan initierades denna transformation av Maria Magdalena. Hon initierade Jesus. Tillsammans gick de i täten för en ”Kärlekens revolution”. Maria Magdalena är tillbaka i vår tid och talar genom allt fler. Att återupprätta henne är att återupprätta alla kvinnor och det femininas värde som nödvändigt för vårt uppvaknande. Maria Magdalena är oerhört kraftfull och totalt hängiven sitt andliga kall.

Vad är ditt kall? Vad behöver du för att utveckla din fulla andliga potential?


Mina tankar med en tempelgrupp handlar om att vi ska stödja varandra på vår resa. Jag kommer att dela med mig generöst av mina kunskaper som Medicinkvinna, Prästinna, Yogini och Healer.

Vi kommer arbeta med healing, ceremonier, guidade meditationer och inre resor, ljusarbete, tonhealing och mycket mer. För att få tillgång till vårt fulla ljus behöver vi möta vårt mörker och därmed lysa upp vår skugga. För att göra det behöver vi känna oss trygga. Därför arbetar vi alltid i helgat och heligt rum. Vi söker oss inåt till vårt inre tempel och vår egen vägledning och sanning.

Maria Magdalena var shaman. Hon bodde i en grotta större delen av sitt liv och var intonad på naturens krafter. Hon var också vidöppen mot himlen och sin inre Gudomlighet. Hon är en guide och förebild för mig. Men vi kommer bjuda in många andra Mästare och Mästarinnor, Moder Jord och Fader Himmel.

Oavsett om du precis har börjat din andliga resa eller redan kommit långt på din väg, du kommer få redskap för ditt eget växande och för att dela med andra.

För att gå på djupet i ditt arbete krävs ett visst mod och en villighet att dedicera din tid.

Våra träffar kommer att planeras efter månen och årets heliga högtider.

Om du känner dig kallad är du välkommen 23 januari för ett prova-på-tillfälle.

Hör av dig för mer information. Mejla [email protected]

VARMT VÄLKOMMEN!


Gudinnan inom dig 13-14 februari 2021

En helgkurs för dig som vill utforska din feminina kraft och visdom.

Gudinnan inom dig är din högsta aspekt och fulla potential som kvinna. Gudinnan har magiska och helande krafter som du kan koppla in dig på. Hon bejakar livets alla delar och känslor, vilket inkluderar att hålla hjärtat öppet och vara sann mot sig själv och andra.

Hon håller sexualiteten helig vilket innebär att hedra den som en väg till andligt uppvaknande. Under den här helgen arbetar vi med vår feminina och sexuella energi genom kraftfullt energiarbete. Vi går djupt in i meditation och guidad avslappning och landar i våra kroppar och hjärtan. 

Du får ta del av undervisning från Gudinnemedicinen. Vi rör oss till musik, sjunger till trumman och delar med oss till varandra i systerskap. Vi kommer bjuda in och kommunicera med Maria Magdalena och andra Mästarinnor i det här magiska arbetet.

Kurstider: Lördag 10-16 Söndag 10-16 Kurslokal: Womens Tempel Norrgatan 27 c Kostnad: 2000:-

Betalning med swish till 0703-750598 eller direkt till företagskonto 983 670 526-0 (Swedbank 8452-5)

Medtag: Mjuka kläder, egen matsäck och vattenflaska

Anmälan till [email protected]

VÄLKOMMEN HEM TILL DIN KRAFT!

KVINNANS 7 PORTAR

EN DJUPGÅENDE RESA TILL DITT SANNA JAG.

STARTAR PÅ NYTT 6-7 mars 2021 Anmälan senast 15 februari. Earlybird innan 31 januari ger 20%.

Den här kursen är uppbyggt som en resa genom de olika nivåer av medvetande dina chakror representerar. I ljuskroppen lagras allt du varit med om både på gott och ont. Vår "karma" finns här, men också vår obegränsade potential....läs mer:

OBS! Dag 1 fokuserar på självhelande och under dag 2 ger vi healing till varandra.. Du kan välja att delta endast dag 1 eller båda.

EXTRA BONUS!. Vid bindande anmälan innan 7 februari ingår en individuell healingsession.

Dessutom ingår en extraträff efter avslutad kurs då vi utforskar vårt utökade chakrasystem med 12 chakror.

KÄNN DIG VARMT VÄLKOMMEN HEM TILL EN HÖGRE MEDVETENHET.

För ytterligare information och anmälan mejla till [email protected]

NYHET! 

PRÄSTINNANS VÄG 21 JUNI 2020 Framflyttad till senare datum.  Ett år av andlig fördjupning och helande som bygger på Maria Magdalenas tradition och undervisning från "Rosens väg"(Way of the Rose). Helande och självkärlek är den innersta kärnan i denna tradition. Det viktigaste vi kan göra för Världen är att hela oss själva. När vi accepterar och älskar oss själva kan vi älska andra villkorslöst och börja vara och stråla det ljus vi är innerst inne. Några viktiga gudinnor/mästarinnor förutom Maria Magdalena på denna resa är, Kuan Yin, Moder Maria, Isis, Ixchel, Vita Buffelkvinnan, mf.l. Du kommer även få möta och lära känna representanter för det gudomligt maskulina, ex. Jesus Kristus, Osiris, Horus mf.l, då en viktig del av undervisningen är det heliga inre bröllopet.

Undervisningen bygger framförallt på guidade meditationer, energiarbete/healingsessioner, initieringar och ceremoniellt arbete.

Som Prästinna är du bevandrad i konsten att använda ljus, ljud, symboler mm. och att förankra ljuset i Moder Jord. Du får lära dig att ta emot/kanalisera energier, helande och information. Du blir förbindelsen mellan himmel och jord. Dina minnen och dolda kunskap väcks till liv.

Då detta är första gången jag håller denna kurs har du möjlighet att gå den till introduktionspris. 8 träffar/år i samklang med det heliga årshjulet.

Din investering för året är endast 8 000:- OBS! Begränsade platser. Så först till kvarn.

Då många kurser idag hålls på nätet ger jag dig här möjligheten och glädjen i att mötas fysiskt i cirkel med andra kvinnor och dela resan med varandra.

Första träffen kostar 1.500:- Efter den här träffen beslutar du om du vill fortsätta året ut.

Preliminära datum är: 21/9, 31/10, 21/12, 1/2, 21/3, 31/4

Plats meddelas senare. Ansökan till [email protected]

LÅT DIN INRE PRÄSTINNA BÖRJA LYSA STARKT OCH KLART.


ANDLIGT FEMININT LEDARSKAP Ny utbildning 

 Startar i september 2020 Mer info kommer snart.