Womens Temple

Om mig

 Jag började min yrkesbana som fritidspedagog i Örebro. Efter 10 år sadlade jag om och utbildade mig i Chakraflödesmassage och i olika typer av healing och kroppsterapier.

Efter det gick jag vidare till många års studier till medicinkvinna och shaman i bl.a "Regnbågsdraken" under Åsa Kullberg och "Healing the light body school"under Alberto Villoldo.. Jag gick under den perioden även utbildning i kvinnligt ledarskap-"Det expanderade Feminina". Kursledarutbildning i "Månmedicin" och utbildningen "Dansens magi" m.m.

Sen blev det dags för yogalärarutbildning på "Livshälsa" och Mindfulnessinstruktör hos "Mindfulnessgruppen" i Stockholm.

Under större delen av mitt liv har min starkaste drivkraft varit att tjäna Det Gudomligt feminina/Gudinnan.

Under 2019 blev jag initierad till Maria Magdalena Prästinna. Jag har även påbörjat en utbildning i Andligt Feminint ledarskap på "True Self" i Stockholm.

Syftet med Womens Temple

För många år sedan hade jag en vision om att jag ville starta ett Tempel. Det kändes som en stor och ouppnåelig dröm.

Steg för steg har jag gått i den riktningen och "grävt" där jag stått. Jag har följt mitt hjärtas längtan och delat med mig av vad jag funnit längs vägen.

Jag har nu insett att Templet framförallt är en plats inom oss i hjärtat. Men vem vet, kanske manifestera den i fysisk form i framtiden.

Med Womens Temple vill jag skapa en helig plats där vi kan mötas individuellt och i grupp för att få näring till själens längtan efter helhet, sanning och frid.

I mitt arbete bärs jag upp av min kärlek till den Gudomliga Modern och mina andliga vägledare. 

I framtiden

Jag drömmer om en Värld i balans mellan manligt och kvinnligt. Både inom oss och mellan könen. När manligt och kvinnligt är i balans i hjärtat då inser vi att vi är Kärlek. Och att det inte finns någon separation mellan oss som människor eller mellan oss och Källan.

I en sån Värld finns bara trygghet, glädje och gemenskap.

Vågar du drömma om en sådan Värld?

I Maria Magdalenas fotspår

2018 var ett viktigt år för mig. Då gjorde jag en resa till Frankrike och vandrade i Maria Magdalenas fotspår. Det var en resa med djupa andliga upplevelser och det var detta år som jag fann min andliga familj i "Rosens väg" Den vägen går tillbaka ända till Jesus och Maria Magdalenas tid och innefattar det djupa mystiska arbete de utförde.

Hörnstenen i denna tradition är Självkärlek som en förutsättning för Kärlek till andra. 

Det ger mig djup tillfredsställelse och mening att dela med mig av de frukter jag skördar genom detta inre arbete.

Kontakt

Annika Månstig

Womens Temple

Norrgatan 27 c

703 56 Örebro

0703-750598

Mejl: [email protected]

Facebook: Womens Temple i Örebro

 Jag välkomnar Dig

Känner du att något väsentligt fattas i ditt liv? Längtar du efter en djupare mening? Jag tror att den känslan för många av oss handlar om att känna sig separerad från Källan. Att ha glömt vilka vi är och var vi kommer ifrån. Det är dags nu att vakna och minnas. Att inse att du är här av en anledning. Att du är viktig och älskad precis som du är. 

Resan till en varaktig förändring måste börja inifrån.

En sån början kan vara att ge dig själv utrymme och tid att reflektera. Att gå en kurs eller ta en behandling.

Känn dig varmt välkommen till "Templet" för att hämta näring och växa i mötet med dig själv och tillsammans med andra.