Womens Temple

DANCE DEVOTION & CEREMONY 29-31 maj

Retreat för kvinnor i magisk natur.


Det är underbart att vara kvinna och tillåta sin vilda, fria natur att blomma ut. I dans och sång känns det naturligt att öppna hjärtat och kroppen för livskraft och glädje. Att växa som kvinna och människa handlar om att släppa taget, igen och igen, och ta emot ljuset i själ och sinne. Genom dansen öppnar vi våra kroppar mjukt och naturligt. I bön och sång öppnar vi hjärtat så vi kan möta den vi är innerst inne. I hängivenhet kan vi smälta samman med gudinnan inom oss och bli den vi är menad att vara; Sann, stark, lysande och kraftfull.


Ungefärligt dagsprogram:

Vi börjar dagen med yoga och meditation innan frukost.

Fortsätter förmiddagen med dans eller annat tills vi blir mjuka i kropp och själ

Går sen ut för att möta Moder Jord i meditation eller ceremoni

Vi äter god, näringsrik vegetarisk kost. Eftermiddagen ägnar vi åt energiarbete, helande m.m. Vi avslutar dagen med exempelvis eldceremoni eller mantrasång. Du får även möjlighet till egen tid för bastu, bad, reflektion och umgänge. Av erfarenhet vet jag att mycket kan hända än och beroende på gruppsammansättningen kan innehållet komma att ändras.


VI LÄR OSS OM SANT SYSTERSKAP. SOM ATT NÄR JAG BEUNDRAR EN ANNAN KVINNA AKTIVERAR JAG DESSA EGENSKAPER HOS MIG SJÄLV!


PRAKTISK INFORMATION:

Kursen hålls vid Våtsjön 30 min. från Örebro. Kursrum med öppen spis. Bastu och badmöjligheter finns. Inkvartering i stuga eller i kurshuset. (Övre bild- övernattningsstuga. Nedre bild- Våtsjön i skymning)

Anmälan till [email protected] helst före 1 maj. Obs! Begränsade platser

Din investering är 1.200:- för kursavgiften. Det tillkommer kostnad för kost och logi, summa: 1.000:- -1.200:- beroende på boendeval. Mer praktisk information får du vid anmälan.

Jag ser fram emot att möta dig i skiftet mellan vår och sommar!

OBS! Hör gärna av dig i god tid om du är intresserad. Har du ekonomiska hinder kan vi kanske hitta en lösning så du kan vara med. Har du frågor, önskemål eller annat du vill dela, tveka inte att kontakta mig på mejl. //Annika

VÄLKOMMEN SYSTRAR!